fredag 24 april 2009

Siffror presenterade

Vi har varit på möte igen. För att gå igenom siffrorna de kommit fram till. Oj vad många siffror! Tyvärr har jag fått order av Mats om att inte skriva siffrorna här men om någon läsare skulle träffa oss irl så är det fritt fram att fråga. Det var väl ungefär som väntat i alla fall. Sedan är det ju ROT-avdrag och isoleringsbidrag som drar ner det lite. De ska i alla fall skriva ner det ordentligt så det blir ett kontrakt att skriva under. Hoppas det blir klart nästa vecka.

Vi vet inte riktigt hur stort huset är och blir men han pratade om 225 kvm exlusive Salen som de inte ska göra något åt. Mats var lite nyfiken på vad det skulle kosta att bygga ett nytt hus i den storleksordningen och mellan tummen och pekfingret så drygt 4 miljoner men då är det inte källare som vi har. Så det är billigare att renovera.

Som det ser ut nu så kan byggstart bli direkt efter semestern. Vecka 32 tror jag han pratade om. Är ju ett tag till men då får vi ju tid på oss att rensa ordentligt och att kolla boende till svärisarna. Eller till oss för den delen. Det pratas om en månad eller kanske mer för köket och det är lite länge att vara utan ett fungerande kök. Mikro är ju väldigt bra men lite annat vill vi nog äta ibland. Så en möjlighet är att vi flyttar till lägenhet, svärisarna flyttar hit och på gården får de bygga bäst de vill utan att störa oss. Plan A är fortfarande att svärisarna får en bra lägenhet och att vi bor kvar här under byggandet.

Överlag känns det bra att vi har kommit så här långt. Det är ju nästan så vi har ett exakt datum för byggstart. Coolt! Framöver väntar möten med köksförsäljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar