söndag 31 maj 2009

Lite nyheter

Att vi ska prata Vedumkök är ju ingen nyhet förstås. Men att vi funderar på vinkyl kanske är det. Har väl egentligen inget behov av det men varför inte? Hade ju varit lite häftigt. I så fall väljer vi ett högskåp med inbyggnadsmöjligheter. Kommer att kosta några tusenlappar så det är absolut inget självklart.

Fick pris från kökstillverkarna utanför Ringamåla tidigare i veckan. Tyvärr låg de inte alls så långt under Ballingslöv och Marbodal som vi hoppats. Vi får väl fundera på det ett varv till.

Svärföräldrarna verkar ha fått en bra lägenhet. De ska tacka ja imorgon. Så när de gjort det kör vi till en mäklare för att få ut vårt nuvarande lilla hus på marknaden så snart som möjligt. Är säkert inte helt lätt att hitta köpare i dessa tider och i denna byn så det är bäst att vara ute tidigt. Får vi det sålt snabbt får vi ju mer kontanter till bygget och flyttar till lägenhet under tiden. Får vi inte det sålt så bor vi ju bara kvar tills renoveringen är klar. Att svärisarna fått en sådan bra lägenhet tycker jag verkligen är kanon och löser många problem för både dem och oss. Men nu förbereder jag mig för allt gnäll som ofrånkomligen kommer att komma när hela deras livssituation förändras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar