fredag 5 juni 2009

Kökspriser

Så har vi då fått pris från Vedum. Som ligger precis över Ringamålas. Det ser ut som så här att om man inte vill ha IKEA så är det skitsamma vilka man tar. Ringamåla och Vedum ligger på strax under 100 000 medans Ballingslöv och Marbodal ligger ca 20 000 högre. IKEA är inte ens hälften skulle jag tro. Vi tänker nog inte kolla med fler nu utan nu får vi faktiskt ta och besluta oss. Eller jag har bett Mats besluta vilken tillverkare han vill ha så kommer jag att ha lite mer detaljåsikter sedan. De flesta har ju luckor som liknar varandra ändå.

Här hemma rensas och städas det. Har målat skyddsmuren till vedspisen vit och jisses vilken skillnad. Ska kanske ta en strykning till ikväll och dessutom måla fuskkåpan över spisen. En del trädgårdsarbete kvarstår om det blir bra väder. Annars är det mycket att göra som Ebba sedan kommer att göra ogjort så det väntar vi med till sista minuten. Men det är mycket annat i helgen också.

1 kommentar:

  1. Hej! Har ni kollat på Kvik? De ingår i Ballingslövs koncernen. Enligt katalogen har de moderna kök men också något kök med lite mer "lantliga" luckor som ser fina ut.

    SvaraRadera