lördag 29 augusti 2009

Beslut tagna

Så idag har vi då varit på IKEA och tagit några beslut. I köket blir det luckan LIDINGÖ vit. Kändes som det säkraste valet på något sätt. På toaletten där uppe blir det ODENSVIK tvättställ med två hoar och till det kommoden GODMORGON med fyra lådor i björk. Den ska vara 120 cm bred tänkte vi oss. Så det var de beslut vi skulle ta och det är så skönt att ha tagit dem. Sedan tittade vi visst på garderober, sovrumsmöbler, soffbord och en del annat men vi kände inget behov av att fatta fler beslut idag. Sådana saker kan vänta känns det som.

Vi har tidigare sagt att vi inte tänker ha IKEAs bardumsmöbler i badrummet där nere men Mats tyckte ändå att det såg så pass bra ut så att vi troligen satsar på det ändå. Lite bredare och i ek. Och lite skåp och sånt också. Vi får se.

Svärföräldrarna har börjat flytta så smått. Några släp med massor av möbler, begriper inte var de tänkt få plats med allt men det är deras problem, och annat som går bra att flytta tidigt. Svärmor får inte sin specialsäng ditlevererad förrän på tisdag så de kan inte flytta dit på riktigt förrän då. Bland det första jag tänker göra när de lämnat gården är att ta motorsågen och kapa buxbommen på farmsidan längs marken. Den är alldeles för stor. Ni kan se den bilden här till höger, den som skymmer delar av ytterdörren och ett fönster. Så blir det lättare både för oss och byggkillarna att komma fram till dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar