lördag 17 oktober 2009

Lördagsbild

Så var det lördag igen och jag har kommit ner till gården och tagit lite bilder. Nedan den vanliga bilden tagen från Ebbas rum. Det går framåt. Till höger på bilden ser man att de har börjat stötta upp för att göra takkupan. De har tagit väck några enstaka rader tegelpannor men det syns knappt utifrån så sådan bild får ni vänta på. Det ligger en del takstolar färdigsnickrade vid murstocken som ska vara till kuporna.


Här nedan syns väggen i vårt sovrum. Man ser hur stora fönstrena kommer vara och att de kommer att sitta högre än vad de gör nu.


Vill bara infoga en liten bild på vårt provisoriska skötbord inne i salen. Det är lite trångt där inne men det funkar bra.


Idag har också varit på HK-bygg i Jämshög och tittat lite på innertak. Det verkar som att det i kontraktet ingår panel i alla taket och jag har varit lite tveksam till det. Det har däremot inte Mats varit. Så idag kompromissade vi. Jag bestämmer att taken ska vara helt vita så får Mats bestämma i vilket matrial. Så blir vi förhoppningsvis nöjda bägge två. Vi har även varit på Biltema i Kristianstad och köpt färg. Rödfärg till panelen utomhus, där de ska sätta igen fönstret, och svart färg till skivorna som ska täcka de trekantiga fönstrena på ovanvåningen. Så de skivorna ska vi måla ganska snart nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar