tisdag 1 december 2009

Golv

Nu har vi räknat på hur mycket golv vi ska ha. Det golv vi ska ha mest av, ekparketten, blir 162,5 kvm. Den svarta laminaten som ska vara i kök och matplats blir 35 kvm. Badrummet blir 17 kvm stort och alltså ska vi ha lika mycket klinker där. Dessutom lägger vi samma klinker framför ytterdörrarna och vedspisen så det blir 9 kvm till. Kakel till badrummet blir en sisådär 45 kvm i två olika färger. När det är dags att lägga golven vet jag inte.

Just nu står det still på övervåningen då de väntar på att takpanelen ska komma. Är en vecka försenat just nu. Under tiden jobbar de på där nere. Allt golv är uppreglat och det mesta är färdigt för golvvärme. Avlopp till badrummet verkar vara fixat. De har mätt ut var köksinredningen ska vara så man får lite överblick över hur det blir. Pratas om att flytta lite på ett fönster vid matplatsen. Mats och Micke Snickare har planerat hur vi ska ha matbordet och då sitter fönstret lite fel.

Just nu ska vi bestämma oss för ytterdörrar. På framsidan ska det vara pardörr och på baksidan en enkeldörr. Jag vill ha med ganska så mycket glas i dörren. I alla fall mer än en liten glugg. Tittar lite på badkar också och just nu lutar jag åt ett hörnbadkar från svenska badkar som heter Capri 1580/1000. Får se vad Mats anser om det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar