onsdag 30 december 2009

En spekulant?

Det ringde på dörren för några minuter sedan. En kvinna som sett skyltarna och gärna ville titta. En spontan grej sa hon. Vi hänvisade till mäklaren. Inte så att vi inte litar på folk men man vill ju gärna veta innan när det kommer spekulanter så man kan putsa till städningen lite.

Och så var det bild på fönster som utlovat, tyvärr ganska mörka bilder. De är av trä och mittstolpen är genomgående. Spröjsen är fusk och går att ta bort. De är sidhängda och går att snurra ett halvt varv. Vi vet inte vilket märke det är på fönstrena. Vi funderar vidare på att inte ha några fönsterbrädor eftersom det blir ordentligt djupt där vid fönstrena ändå.





Igår var vi på Wallgårds Färg i Kristianstad och tittade på tapeter och lite färg. Mest på hur vi vill ha det i Ebbas rum. Vi vill ha något med färg i, men inte för mycket. Inga figurer som Puh eller Spindelmannen. Och helst grönt. Jag blev förälskad i en tapet på Boråstapeter men det finns inte i grönt. Kolla här. Den finns med stora stjärnor, små stjärnor och randigt. Och den finns i blått, rosa och svart. Jag kan tänka mig vilket som helst av mönstrena och i så fall troligen i rosa eller svart. De med stjärnorna hade varit väldigt trevligt på Ebbas rum. Ett mönster som varken är för barnsligt eller för vuxet. En annan lösning är ju såklart att måla. Tre väggar vita och en vägg grön. Men då blir det inga mönster. Vi får se hur det blir.

I resten av huset funderar vi också på vilka tapeter vi ska ha. Det blir nog just från Boråstapeter det också. Finns mycket att välja på och det ska nog lösa sig till slut. Nästan en nackdel med att ha en så öppen planlösning där nere. Tapeterna måste ju passa någorlunda ihop i de olika rummen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar