fredag 15 januari 2010

Badrummet

Just nu är det badrummet som är det stora projektet för snickarna och VVS-arna. Så då ska beslut tas av oss. Badkar bestämde Mats igår och det blir ett hörnbadkar med olika långa sidor. Ett problem har varit handdukstorken som vi gärna vill ha mellan duschen och badkaret. Det funkar inte så tyvärr får den placeras på bastuväggen en bit från badkaret. Men då får det väl vara så då.

Nästa vecka är det planerat att vissa delar av badrums- och toalettinredning ska levereras. I alla fall spegeln till toaletten, men jag tror även badrumsinredningen är på gång. Veckan efter det kommer målaren och ska börja så då ska vi gå igenom tapeter och färg med honom ordentligt.

Vi ska börja på en lista som VVS-arna ska ha också. Vilka grejjer de ska köpa in till oss. Badkaret ska stå med och sedan ska vi bestämma oss för 4 blandare till handfaten. Alltså inte fyra olika, det hade sett lite fånigt ut kan jag tycka. Och två duschblandare eller vad det heter, två toastolar, en duschvägg, blandare till köket och handdukstork/ar.

Imorgon ska vi visa framstegen för kompisar och jag ska ta med kameran. Det ryktas att väggarna till bastun är på väg upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar