måndag 25 januari 2010

Badrummet

Idag har det varit en kille och fixat med förberedelser för kakel och klinker i badrummet. Först har han målat med något rosaaktigt och sedan upp med någon fuktspärr. Ska vara ett lager till. Kakel och klinker, och möjligen resten av golven, blir hemkörda imorgon. Planen var att vi skulle hämta med släp själva men det blir så mycket så vi hyr en kille med lastbil som gör det.

Imorgon kommer målaren också och påbörjar sitt jobb. Spackling och slipning misstänker jag. På övervåningen. Nästa måndag ska vi slutgiltigt ha bestämt oss om färg och tapet på övervåningen så vi kan säga det till målaren.

Vår badrumsinredning hade visst kommit i onsdags fick vi veta när Mats ringde tidigare idag. Det hade vi inte fått veta. Det får stå där antingen till lördag eller måndag, helst måndag, då vi hämtar det själva. Vi får se om allt blivit rätt för det har strulat en del med det där företaget.

1 kommentar:

  1. så spännande att det händer så mycket grejor nu!! Det kan inte vara lätt att välja tapeter o grejor till ett helt hus..tur att det inte är jag..:)

    har ni hört något från dem som tittade på huset??

    kramar elin o vera

    SvaraRadera