onsdag 18 november 2009

Lyckad Karlshamnsresa

Allt gick kanon idag. Började med att lämna Ebba hos mormor och morfar så vi kunde koncentrera oss på det vi skulle. Åkte till den där badrumsspecialisten och kokade ihop vad vi ska ha i badrummet. Kommod och högskåp från Aspen och Svedbergs snygga spegel. Ekfärgerna passade precis såg man nu när de var uppställda precis bredvid varandra. Vi valde ett större högskåp som inte kallas för högskåp. Det är både djupare och bredare än det vanliga men bara 2/3 av priset. Ska få offert snart. Ska ha lite mailkontakt med Rinkaby Rör också så får vi se var vi beställer ifrån.

Och så var vi hos Ballingslöv och ska få offert därifrån också om ett tag. Det gällde spegeln till toaletten och det där tvättstugemöblemanget. Två lådor under tvättmaskin och torktumlare, täckskiva vid sidan om tvättmaskin, bänkskiva ovanpå, distansbit mot väggen, socklar och någon skiva som maskinerna skulle stå på. Det mesta i ek men bänkskiva och det andra skivan i svart. Skåp vid sidan om rationaliserade vi bort.

Vi har fått en liten lista med annat att bestämma också. Golv, trappa, taklister, golvlister, fönsterkarmar, kakel, klinker och om vi vill ha tapet eller färg. Vi ska prata med målare snart och få ett pris på bara förarbetet (spackling och slipning) och ett pris på rubbet (med förarbete, tapetsering och målning osv).

1 kommentar:

  1. Många beslut nu! Jag är INTE avundsjuk kan jag säga, tyckte det var skitjobbigt att bestämma så mycket på en gång.
    Skoj att det blev bra med badrumsinredningen!
    /Katta

    SvaraRadera