fredag 12 mars 2010

Beställt vitvaror

Idag är det en ovanlig fredag eftersom Mats varit pappaledig. Så då blev det besök på gården. De har lagt golv i köket nu och det är det som är på bilden. De har lagt golv nästan öerallt förresten. det saknas bara där det ska vara klinker. I hallen och framför vedspisen alltså. Vi pratade lite kakel och nu har vi bestämt hur mycket vi ska ha. Vid fläkten kör vi kakel upp till överkant av överskåpen. På andra väggen har vi kakel upp till underkant av överskåp och bort hela bänkskivans längd till där bardisken slutar.

Får visa en bild på Mickes fina murningsarbete. Jag är grymt imponerad av hur man kan göra sånt där och att det blir så himla snyggt. Fick se smidesstången som ska vara där träpinnen till vänster är nu. En grov metallstång som är vriden. Kommer att bli skitsnyggt.

Och så har var vi på Hemmabutiken och bestämde alla maskiner vi skulle ha. Det blir mycket Siemens ändå. Diskmaskin, kyl, frys, tvättmaskin och torktumlare blir från dem. Induktionshäll och ugn blir från Cylinda. Och fläkten blir från Gorenje. Hällen kommer på måndag men vi kan inte hämta den förrän på onsdag. Micke vill gärna ha den snart så han kan skära hål i bänkskivan som passar. Resten är väl inte riktigt beställda ännu, det gör vi en vecka innan vi vill ha dem. Får se när det blir.

1 kommentar:

  1. Vilken kul blogg, har läst allt och det är väldigt trevlig läsning, hoppas ni snart är på plats och att allt flyter på ///Micke, Hemma Olofström

    SvaraRadera