torsdag 18 mars 2010

Idag var kameran med

Så då blev det lite bilder denna gången. Så här ser raddan med högskåp ut inuti och utanpå. Det är alltså ett skafferi närmast, följt av plats för kyl och frys, ännu ett skafferi och ett högskåp med plats för ugn och mikro. Antagligen kommer bara ett av skafferierna att användas som skafferi, det ska väl räcka, det andra får nog bli mer för diversegrejer som städmedel och glödlampor och sådant. Luckorna som vi valt till vårt kök passar alldeles ypperligt till innerdörrarna, de ser nästan likadana ut. Inget vi tänkte på men det blir bra.









Ytterdörrarna har kommit på plats idag också. Fast det saknas handtag så det ska vi fixa i helgen. Bakom årtalet har de satt en svart skiva och sedan en gipsplatta så det syns inte inifrån. Så drar det mindre men det blir också mindre ljusinsläpp.

Annars så är allrummet tapetserat sånär som på fondväggen, för info om den tapeten får ni läsa tillbaka där det står om tapeterna i TV-rummet. Diskhon är på plats i bänkskivan och det är utskuret ett hål för induktionshällen. Vedspisen ska snart på plats och jag hoppas att VVS-arna dyker upp snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar