onsdag 24 mars 2010

Bilderna

Vi börjar väl med det häftigaste. Det här är vår fondvägg i köket. Inte subtilt direkt men tror att den passar i vårt gråskalekök. Tapeten är från Modern Scandinavia 2nd Edition. Vi tror det är Coloramas agna kollektion. Det vita i köket är målat och inte tapeter.

Här har vi tapeten som är i hallarna. Syns kanske inte så bra på bilden men den är likadan som den i gästrummet fast i annan nyans. Dock fattas bården än så länge. Tapeten är från kollektionen Borosan 09/10 från Boråstapeter.

Så här blev det vid vedspisen. Den där träbiten ska svartlaseras har jag för mig och så ska metallpinnen dit. Men det blir så snyggt så. Det ska ligga klinker framför vedspisen sedan. Man ser också att handtagen har kommit på plats på luckorna där bredvid. 

Och idag har det börjat hända saker i badrummet och på toaletten. Som synes är duschhörnan ditsatt. Vi har även fått två toastolar på plats och handfaten är också där. Det får bli en senare bild.

För övrigt görs det lite utomhusarbete nu. De sätter panel på kuporna i alla fall. Och jag har packat några flyttlådor med böcker och dylikt som jag tycker kan köras till gården i makligt tempo och packas upp så vi kan packa mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar