tisdag 23 mars 2010

Nästan klart!

Idag åkte jag ner till gården alldeles själv och skulle fota så ni fick se allt som hänt. Och när jag kommer dit så är batterierna slut, trots att de var nybytta och nyladdade. Orkade inte åka ner där igen så det får bli typ i morgon eller så ni får se några bilder.

Men det är mycket som har hänt. I köket sitter bänkskivan nu ihop och de flesta luckor och lådor är ditsatta. Det saknas lådor under diskbänken för VVS-arna har lite och pyssla med där under innan de sätts på plats. Alla handtag sitter också på sin plats. Utom ett. Ett handtag blev lite fel ditsatt så det blev till att köpa en ny lucka och där har inte handtaget kommit dit ännu. Vedspisen står på sin rätta plats och är upputsad. Kåpan och muren är klara och fint vitmålade. Fondtapeten är också uppe.

I hallarna är det tapetserat också nu. Det enda rum som är kvar är Ebbas. I många av rummen har det kommit dit eluttag och reglage till golvvärmen.

På onsdag ska vitvarorna beställas och de kommer väl om en vecka. Inredningen i badrum och på toalett ska upp. Sedan är det mest lite småputsningar här och där. Det är lite till att göra på utsidan men det får vänta tills det blir bättre väder och vi lyckats städa undan på tomten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar