måndag 29 mars 2010

Eftersom bygget snart är klart och vi är väldigt nöjda med hur det blev så tänkte vi att vi skulle bjuda på något. Så idag hade vi smörgåstårta med oss. Tyvärr var det bara Micke, John och en elektriker där men det dyker nog upp andra som kan äta lite av den sedan.

Nu är Ebbas rum också färdigtapetserad och stjärnorna är åt rätt håll. Jag tycker det blir hur coolt som helst och Ebba gillar det än så länge.

Och en bild på den i stort sett klara vedspisen. Skitsnyggt! Det enda som saknas tror jag är klinkerplattorna som ska läggas till vänster om vedspisen. Och så var det någon lera som ska läggas i vedspisen av någon anledning.

Alla vitvaror och liknande levereras på onsdagen efter påsk. Vi skulle kunnat få dem en vecka tidigare men då är vi i Göteborg hela familjen och vi måste vara säkra på att det är någon som är där när prylarna kommer. Så det får vänta. Förresten har vi kanske ett par timmar över när vi är i Göteborg så vi kanske hinner inom IKEA och köpa lite mindre möbler som vi behöver så slipper vi dem när vi ska handla allt det större.

Det vi väntar på är väl fortfarande VVS-arna och att plattsättaren ska komma. Fortfarande är det badrumsinredningar som ska upp och det är några trösklar kvar. Och det elektriska.

1 kommentar:

  1. Hej på dig!
    Skönt att det börjar närma sig flytten för er del nu:)Ni får ju det så fint.
    Vill önska er en riktigt glad påsk!
    Hälsningar från Sara och Alice

    SvaraRadera