torsdag 11 februari 2010

Tapeter!

Så har det börjat komma upp tapeter. I vårt rum är det färdigtapetserat och här är bild på det. Enligt oss blir det rysligt snyggt med den mörklila till det vita. Det enda som saknas numer i vårt sovrum är en liten dörr till ett förråd och skjurdörrarna. Sedan är det klart!

På Ebbas rum är det tapetserat på tre väggar. Snyggt va? Enda problemet är att stjärnorna är upp och ner. Så det får göras om. Dels för att det stör mig och dels för att just pentagram vänder man inte på. Det blir liksom fel då om man inte lutar mer åt den mörka sidan. Hur målaren löser det får vi se.

Annars börjar det ta sig på alla fronter. Fogarna i badrummet är klara så det är väl bara att sätta in inredningen. I hallarna är de flesta gipsskivorna uppe på väggarna och golv är lagt även i halva allrummet nu. Många innedörrar är på plats och det verkar som att ytterdörrarna snart ska dit också. De var uppackade i alla fall. Kakelugnen har fått ett rör och nya luckor där man eldar.

På lördag ska vi till IKEA och köpa en garderob eller två att ha i hallen. Så Micke kan börja bygga in den i nästa vecka. Köksinredningen som jag har påstått ska komma den 22:a ska komma den 26:e, jag hade inte riktigt koll. Den helgen lär det bli mycket tid på gården med skruvande.

1 kommentar: