lördag 6 februari 2010

Veckans bilder

Så var det lördag och jag har varit och tittat. Jätteroligt när det är så mycket som händer och det känns mer och mer färdigt för varje vecka. Här är bild på TV-rummet. Det högra fönstret har inte funnits där innan utan det var bara vägg. Och som synes har golvet kommit dit. Dessutom är allt runt fönstrena målat. Golven har utöver i TV-rummet också kommit på plats i vårt sovrum, Ebbas rum och kontoret. Men de är täckta med papper så att det inte ska bli fläckar när det målas och tapetseras. Likaså är det målat runt fönstrena överallt och många lister är på plats.

Här har vi övervåningen där två innerdörrar är på plats. Till kontoret och Ebbas rum. Det är fortfarande hiskeligt varmt på övervåningen men det är ju bra det. En hel del spacklat är det överallt. Målarna som gör det och ska tapetsera kommer från L.O.G Måleri AB.

Och så är var det badrummet också. Alla plattor på väggar och golv är på plats. Men inga fogar än så länge. Det fixar han säkert i början av nästa vecka. Vi tycker det ser jättebra ut. Killen som gör jobbet är från PN Golv & Kakel. Han längst upp till vänster på bilden på hemsidan. Det är han som har hunden.

Idag har vi hämtat de sista handtagen till innerdörrarna. Ikväll och imorgon ska vi fundera på blandare och toastolar och sånt. Fast det är mest Mats problem känner jag. Det blir nog bra det han väljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar