söndag 4 januari 2009

Bastu?

Glömde att skriva det i planen men en bastu ska vi visst försöka få in i badrummet också. Det är i alla fall en familjemedlem som är väldigt entusiastisk till just det förslaget. Och det kan ju visst vara mysigt med bastu men badkar är viktigare tycker jag. Och är det som så att vi måste ha bastu och det blir för trångt i badrummet så finns källaren. Som naturligtvis inte är mysig för fem öre men där finns plats.

Någon dag här nu det närmaste ska vi åka ner och titta lite närmare på övervåningen. Kan ju säga att jag bara varit där uppe en gång tror jag och det var en hiskelig massa år sedan. Det kan ju vara bra att ha tittat närmare på den innan byggsnubben kommer. Det där allrummet där uppe blir kanske lite svårt att få till eftersom murstocken går rätt igenom men vi ska titta på det. Lite bokhyllor och en fåtölj ska väl få plats. Och eftersom murstocken går där så skulle ju en kamin av något slag kunna gå att få dit. Men det är något som i så fall ligger längre fram i tiden.

1 kommentar:

  1. Klart ni ska ha en bastu! Sätt i en glasruta som man bara kan se ut genom och sen en 50" plasma med bara sportkanaler (eller bara Discovery..) utanför!!

    /sauna-man

    SvaraRadera