måndag 5 januari 2009

Så här ser det ut

Så, här är de utlovade bilderna. Översta bilden visar östsidan av huset och det ser naturligvis likadant ut åt väster. Tror jag. Fönstrena sitter inte symetriskt vilket såklart stör mig. Vi får se om vi åtgärdar det när vi ändå ska byta alla fönster men jag tror inte det.


Nedre bilden är sydsidan och huvudingången även om den stora buxbomen döljer delar av den. Buxbomen ska väck och vi ska ha ny entrédörr. Kanske dubbeldörrar. Ni får ingen bild av norrsidan. Inte i nuläget i alla fall.



Så då har vi mätt lite idag då och kommit fram till att huset är mer än 16 meter långt och 10 meter brett. Mycket yta blir det. Vi har tittat på övervåningen och det ser ganska bra ut. Några rör som troligen inte är alltför mycket i vägen. Och ett par rökgångar, eller vad det kallas, från de två kakelugnarna på nedervåningen till murstocken. Kanske ska vi ta väck en av dem eftersom det känns ganska onödigt med två kakelugnar. Den i salen kan få vara kvar men den i blivande TV-rummet känns ganska onödig och framför allt i vägen.

Bilder inifrån kommer mycket senare när vi börjat rensa ordentligt. Känns ganska meningslöst att lägga upp bilder på skräp. Men visst, tanken är väl att det framöver ska bli både före-och efterbilder. Nej nu ska jag börja pula lite med IKEAs lilla sovrumsprogram. Vi har ju två sovrum att fundera på.

3 kommentarer:

  1. Att det inte är symmetriskt är ju en del av charmen... ;-)

    SvaraRadera
  2. Låter som ett spännande projekt! Hamnade på din blogg av en slump och kommer nog fortsätta titta in. :-) Lycka till med renoveringen!

    SvaraRadera