måndag 5 januari 2009

Idéknäckarkväll

Igår var Gert och Ia här. Och trots att det ju inte var meningen så präglades kvällen av renoveringssnack. Så nu har vi ett par nya idéer till köket.

Köket ja. Vi har pulat lite med IKEAs kökshjälp. Fan vad roligt det är. Sitta och testa vad som funkar och välja skåp och luckor. Sedan kan man se köket i 3D och zooma och snurra nästan hur man vill. Skitskoj! Det lutar åt TIDAHOLM Ek men vi får se. Vill gärna ha luckor med lite lantligt stuk men inte för mycket. Och så gärna en spegel men det får inte bli för komplicerat. Och till det har vi än så länge lagt dit en mörk bänkskiva men just den detaljen har vi inte diskuterat så mycket.

Om vi orkar och inte fryser för mycket så ska vi åka ner till gården idag för att titta och planera lite och kanske mäta lite. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan lägga in ett par bilder. I alla fall på utsidan av huset så ni får en liten uppfattning om stället.

2 kommentarer:

  1. Hej Eva!
    Vilken fin Blogg du har, det ska bli kul att följa projektet. Det låter väldigt spännande och huset kan ju bli precis hur fint som helst! Hoppas att det går bra på mötet med byggfirman. Tror att jag också måste in och bygga lite nya rum på IKEAs hemsida....

    // A-K

    SvaraRadera
  2. Jag har sjukt många idèer till erat biorum som jag hoppas att ni tänker bygga :)

    // Mr Strongman

    SvaraRadera