måndag 19 januari 2009

Rättelse

Jag nämnde innan att västsidan NATURLIGTVIS såg ut som östsidan. NATURLIGTVIS hade jag fel. Västsidan har tre fönster på nedervåningen. Lite olika stora men ganska symmetriskt placerade.

Idag har vi mätt lite till. Och planerat. Övervåningen börjar ta form. Det lutar åt att göra fönsterkupa åt norr också. En ganska stor om det är möjligt. Toaletten har vi nog placerat på slutgiltigt ställe, nu gäller bara att få ihop inredningen där. Den stora tvistefrågan är fortfarande kakelugnarna. Den i salen är vi ganska överens om att behålla, även om jag inte hade blivit ledsen om den försvunnit. Men den i blivande TV-rummet ser jag ingen som helst anledning att behålla då den både kommer att vara i vägen i rummet den står i, för att inte tala om hur mycket murstocken förstör på övervåningen. Och jag tycker att det räcker med en kakelugn i ett hus. Vi har dessutom en vedspis. Någon måtta får det vara. Fortsättning följer i den frågan.

Nästa steg är nog att kontakta Näbo igen och se om de kan hjälpa oss att lösa de sista knutarna. De mer byggtekniska sakerna. Hur stor kupa kan man ha? Hur gör vi med trapporna? Och det här med centraldammsugare? Och snart ska vi försöka få tag i en container för det är mycket som ska rensas ut från övervåningen och det kommer att ta tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar