tisdag 27 januari 2009

Mötet avklarat

Det var ett givande möte. Många idéer kläcktes och bollades. Det viktigaste var nog trappfrågan som verkar fått sin lösning. Precis till vänster när man kommit innanför dörren är det meningen att man ska ta trappan upp till övervåningen. En svängd sak. Precis vilken får vi se när de har mätt lite. Den trappan gör också att det blir mer utrymme till allrummet på övervåningen.

På övervåningen funderade vi igår kväll ut att vi skulle ändra lite på rummens dimensioner så att de ansluter till trappan på ett snyggt sätt. Och det förslaget höll byggherrarna med om. Det ska bli en större fönsterkupa söderut och en lika stor norrut. Typ sådär tre meter breda beroende på avståndet mellan balkarna. Frågan om murstocken till den där kakelugnen är fortfarande lite oviss men klart är att den är i vägen.

På nedervåningen så kommer köksplaneringen att ändras ganska drastiskt. Och planlösningen västerut ser helt annorlunda ut nu än innan. Vi kommer nog att öppna upp så att både kök, matrum och TV-rum är i ett liksom. Och så blir det två mindre rum alldeles längst bort.

Så nu ska vi bara få ner de nya tankarna i ritningarna sedan så är det ännu mer mätande. Jag hoppas, hoppas att det inte ska behövas allt för mycket planerande efter det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar