söndag 11 januari 2009

Det blir ingen stil

Vill bara säga till de som kanske läser bloggen i förhoppning om en orgie i vitt lantliv eller shabby-chic. Tyvärr! Du får leta någon annanstans. Vi har inga planer på någen stil överhuvudtaget. Väldigt mycket möbler har vi ju redan och vi tänker använda dem så gott det går. Och det som behöver köpas nytt blir IKEAs. Och troligen inget vitt alls. Det blir ingen genuin bondgårdskänsla alls troligen. Golven kommer nog att bli hyfsat mörka och det enda som kan tänkas bli vitt är några väggar här och var.

Likaså kommer det inte att bli någon orgie i lyx. Ett vanligt badkar och en vanlig duschkabin. Ingen TV eller ismaskin i frysen. Ingen hemmabioanläggning. Ingen vinkyl. KANSKE en bastu och KANSKE en braskamin. Golvvärme? Möjligen i badrummet men troligen ingen annanstans.

I morgon är det dags för visning av gården för en möjlig framtida entrepenör. Vi är lite smått nervösa. Tänk om våra idéer inte går att genomföra? Just nu har vi en kanonplan för köket men om vi inte kan flytta källartrappen blir det långt ifrån lika bra. Jaja, det blir nog många problem att tampas med framöver. Jag bara längtar tills det börjas. Och till att övervåningen är klar så det är flyttdags. Men det kan vara länge till dess så jag får väl börja öva min tålmodighet redan nu.

3 kommentarer:

  1. Man måste väl inte ha vitt för att man bor på landet?
    I så fall "hamnade" vårat hus också helt fel! :-)

    SvaraRadera
  2. Nu blev jag ännu mer intresserad av att följa er renovering! Äntligen någon som renoverar utan att lägga ner multum på det lyxigaste (man måste ju visa utåt att man har det bra) och utan att varje pryl in i minsta detalj måste passa in i "stilen".

    SvaraRadera
  3. Men ikea är ju en stil det med eller vad sägs om "personlig stil"! :D

    Men jag säger som Joanne. Skönt att läsa en blogg som inte trycker upp i ansiktet hur mycket pengar man har!

    SvaraRadera